NIEUWS - MEDIA

Nieuws

overzicht nieuws buitenbeenpop
weg
De weg naar het festival

Om de drukte binnen het centrum van Leopoldsburg te beperken vragen we om zo vlug je aan de invalswegen van Leopoldsburg komt niet op je GPS te rijden. Volg wel onze bewegwijzering "Toeschouwers BBP".
Om het jullie gemakkelijk te maken, hebben we hiervoor 2 documenten ("Reisroute toeschouwers" en "Kiss and Ride") opgemaakt die je de nodige uitleg geven. Je vindt deze terug onderaan elke webpagina van onze site of via onderstaande link :
- Reisroute festival
- Kiss and Ride 

ticket
Sponsoring

Dankzij de steun van vele sponsors kunnen we de prijs van zowel het inkomticket als drank en food binnen de perken houden. Wij willen dan ook al deze firma's en organisaties bedanken voor hun steun. Je vindt ze HIER terug!
Dit jaar kunnen we weer op enkele nieuwe sponsors rekenen :
- Tuinaanleg Frank Vandevoort, Koekoekstraat 2, 3970 Leopoldsburg
- Thuishulp Helpper, Gasthuisstraat 29/91, 2000 Antwerpen
- Cafetaria "Den Tennis", Koning Albertlaan, 3970 Leopoldsburg
- CC Kaffee, Kastanjedreef 1, 3970 Leopoldsburg
- Trentino Hoeden en petten, Koningsstraat 41, 3970 Leopoldsburg
- Sint Oda Snoezelkar. Breugelweg 200, 3900 Pelt
Ken je iemand of heb je zelf interesse om ons evenement te sponsoren, neem dan contact op met SPONSORING!  

pers
Affiche

Nu alle namen van de artiesten bekend zijn, is ook onze affiche en flyer klaar. Binnenkort zullen deze terug te vinden zijn bij verschillende handelaars en verschijnen op verscheidene media. Wil je nu al de affiche bekijken of afprinten om bv op te hangen in jullie zorginstelling, dan kan je deze HIER downloaden.

pers
Tickets bestellen

De voorverkoop voor ons festival is op 01 mei gestart. Momenteel zijn er al 4420 tickets verkocht. Wist je dat particulieren vanaf dit jaar ook tickets online kunnen bestellen? Het formulier en meer uitleg vind je terug op deze website bij "Inschrijvingen".
OPGELET : Er worden aan de kassa GEEN tickets op de dag zelf verkocht; tickets zijn enkel te verkrijgen via voorverkoop!
In Leopoldsburg (gemeentehuis, cultuurcentrum, toeristische dienst) kan je ook tickets kopen. 

ticket
Persconferentie

Op 16 juni gaat de persconferentie van "Buitenbeenpop" door. We zitten dan in de laatste rechte lijn naar ons festival. De persconferentie is enkel toegankelijk voor genodigden. Wat de pers achteraf schrijft, kan je binnenkort ook in deze rubriek terug vinden.

affiche
meer nieuws


Volg ons op sociale media en snuif de sfeer op met onderstaande sfeerbeelden.
Foto's van vorige editie!


Meer beelden op ons YouTube kanaal!

Follow Us!

Over ons

Iedereen is welkom op dit festival, want de inclusiegedachte om mensen met een beperking en validen samen te brengen, vormt een doel op zich.
Wel zullen de personen met een beperking steeds centraal staan en op de eerste plaats komen.

Volg ons op
Buitenbeenpop